Това се моите творби

• Началник на темата Началник на темата Radi
  • Начална дата Начална дата
Ради моите поздравление за теб,децата и момичетата които ти помагат.Това е една прекрасна инициатива да обучиш толкова дечица в нашето изкуство.Браво момичета .Успех в базара.:clap::clap:

ДОБРОТАТА ще спаси света и вие сте доказателство за това. Успех на базара не се съмнява че ще продадете всички красоти :clap:

Много, много благодаря за милите думи, мили момичета. Наистина се надявам да успеем да съберем парички за едно много мило детенце, което се нуждае от имплант на лявото око, а на 11 февруари ще навърши 5 годинки. Ние вече му помогнахме с пари за едно изследване, сега е пред финалната права, за да бъде с две отворени очички. :kissyou:

Хайде сега открийте разликите :D Гоблена в рамката е за Ели, ушит още миналата година, а втория гоблен го довърших преди няколко дни за една колежка, която излиза в пенсия след няколко месеца

Ти хубаво ни показваш маковете, но я покажи до къде я докара с мънистената икона.

Аз открих една разлика- с рамка и без рамка.......:gipsy:
Заслужих си потупване по рамото............:idea::kissyou:

А сега новото ни начинание с младежите от БМЧК. На Цветница и Великден по традиция децата събират парички в касички, но тъй като имахме други два базара на Свети Валентин и на първи март решихме със събраните парички си купихме 100 ключодържателчета, а Pepina_p ни подари още 50, така че разполагаме със 150 ключодържатели. Цецка естествено се включи в ушиването и ни уши 15 клучодържателчета, така че за сега имаме около 55-60 готови. Ето и част от тях, аз много си ги харесвам дано и вие ги харесате

Ти хубаво ни показваш маковете, но я покажи до къде я докара с мънистената икона.

Цецка тъкмо до никъде, така кашлям, че не мога да улуча дупчиците на мънистата, изпопробих си пръстите и се отказах,:D сега шия ключодържатели, поне се шият с тъпа игличка. Пепка, да разликата е в рамката но и в цветя на мънистата едните са една идея по-тъмни.

Много свежи са станали ключодържателите , Ради! Браво и на теб и на zezata и на децата!!!!! :clap: :clap: :kissyou:

Леле, като видях ключодържателите бях поразена, то красота и разнообразие. Успех в новото начинание и браво на децата и помощниците.:clap::clap::clap:

Благодаря момичета, че поглеждате в страничката ми. Смешко, тези ключодържатели са за подарък и най-напред на помощничките ще подарим, а да не си мислите, че емблемата на БМЧК е шита :D нея я пуснах на цветен принтер и това са гръбчетата на ключодържателите ни.:kissyou:

Мили дами, днес отново получихме помощ от две съфорумки ВЯРА И ВЕСЕЛИНКА ПРИЕМЕТЕ НАЙСЪРДЕЧНИТЕ НИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ПОМОЩТА!!!! И сега това, което получих и сега вече оформени в ключодържателите, които ни подари Пепка. БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!!!:kissyou:

Много хубави са станали!!!:clap::loveglasses:
Канех се и аз да помогна с ушиването, но ..... знаеш къде бях и не можах...........:(
Някой следващ път............:kissyou:

Назад