Това се моите творби

• Началник на темата Началник на темата Radi
  • Начална дата Начална дата
Истината е някъде по средата:clap:
и котака позира сладур:kissyou:

Последно редактирано:
Котарака как лакомо го гледа. Така му лъска че се чуди дали да го налапа на един дъх. А мънистеното рибоче е станало прекрасно.

Леле, не мога да си открия темичката. Ето с това се занимаваме с децата от БМЧК. Подготвяме Благотворителен базар за Свети Валентин. Тук е мястото да благодаря на нашатя Катя (Dusky) тя ни дари сърчицата, панама, плат, панделки. Благодарим ти Кате URL=http://radikal.ru/F/s51.radikal.ru/i131/1101/a8/263ac9540f51.jpg.html]
263ac9540f51t.jpg
[/URL]

Прекрасни са!Браво на децата,справили са се повече от отлично:clap::clap:Браво и за :clap: Катя (Dusky)
Успех на базара:kissyou:

Много благодаря на всички за стимула! Тук са само 90 от сърчицата и 3 престилчици, а общо сърчицата са 150. Имаме още за довършване и се надявам да успеем до 10 февруари. А за постъпката на Катя нямам думи.

Катето е невероятен човек, а пък ти сътворила чудеса с твоите златни ръце! :clap::clap::clap: Успех в благотворителния базар!

Страхотни сърчица сте направили с децата! Искрено се радвам на такива благородни хора като инициаторите на благотворителния базар и такива като Катя, помогнали за неговото осъществяване.:clap::clap::kissyou:

:clap::clap:Страхотни са всичките. Браво на Катя за жеста, поздравления за теб и децата. Сигурна съм, че ще имате успех на блготворителния базар.:clap:

Благодаря момичета, за милите думи. Наистина ние го инициирахме но, ако не беше Катя и съпруга и, за да ни дарят сърчицата, панама, плат, панделки нямаше да се справим. Ние с децата си събирахме парички от нас, за да си купим материалите и когато говорих с Катето и казах какво обмисляме да направим, след два-три дни тя се обади и каза, че е поръчала 150 сърчица за които ми изпрати парите, за да ги платя, а няколко дни след това ми изпрати и колет с останалите материали.-Нямате представа каква беше радостта на всички деца и дори сега Катя и съпруга и са равноправни членове на Български младежки червен кръс - Панагюрище заедно с Цеца (Zezata) и тя не ни е изоставила в нито едно наше начинание. Винаги е с нас. Благодаря на форума, че ми даде възможност да намеря такива невероятни хора като Вас! :kissyou:

Браво и от мен на теб на Катето затова че сте се заели с такова начинание :) останах без думи и се просълзих...

:clap::clap::clap:Поздравления за инициативата, радвам се че познавам макар и виртуална такива хора като вас тричките, изпитвам задоволство при мисълта, че в детските души вече е посято семенцето на добротата и милосърдието. Предполагам, че освен радост и удоволствие от изработването на сърчицата дечицата са изпитали истинска гордост, че с ваша помощ са успели да сътворят толкова красота, освен това със сигурност сте ги и позаразили с нашата болест:D. Браво момичета, пожелавам ви успех на базара.:flowerlove:

Много сте мили момичета, просълзихте ме. Кара, тъй като сградата в която ще се събират младежите е все още в ремонт аз ги събирам в къщи (в момента децата са 38). Те видяха моите гоблени по стената и се заразиха. Миналата година Ели ми изпраща от Испания малки щампички, които децата шиха и сега със сърчицата вече са по-добре, макар че общо взето по-голямата част аз ги уших но все пак аз съм им ръководител няма как да ги оставя, а и Цецка не ни изоставя в трудни за нас моменти, винаги е до мене, Катето също помага и така заедно учим децата на добро и че когато всички се хванем за ръце се постигат много неща, а не да чакаме на държавата, която май не я много интересуват хората.

Назад