Заявки за месец- МАРТ 2014г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Здравейте,изглежда пиша там,където не трябва,от известно време издирвам ключ за гоблена Мостар,разработка на Милена-стил,с ДМЦ конци,моля ако някой го има да ми го изпрати на адрес galya_kost@abv.bg
Ще съм ви благодарна!

да си подновя питането, че колежката всяка сутрин ме посреща с надежда.
Момичета, търся за една колежка схема на Хитлерова зима, но от комплектовката на завод България Казанлък. Желателно в графичен формат. Благодаря предварително. И хубав празник ви желая, да сте прекрасни, усмихнати и много обичани от любимите хора.

vivana1977@abv.bg
Момичета имам зор. Моя приятелка си е купила комплект от Милена стил - Добрият пастир. За съжаление още преди да започне да го шие, хвалейки се на приятелки за новата си придобивка е затрила схемите, незнайно къде. Сега комплекта и се състои от панама и 47 цвята конци. Ако някой шие този комплект и има схемите ще сме безкрайно благодарни за услугата да сглобим отново комплекта за шиене.
http://shop.milenastyle.com/product_reviews_info.php/products_id/38/reviews_id/173

Здравейте! Днес попаднах на тeзи гоблени на Ланарте, та се чудех дали някой от вас няма схема и легенда. Ще бъда много благодарна! Имейл: billyana.prodanova@gmail.com
Преглед на прикачен файл 174012
Преглед на прикачен файл 174013
Преглед на прикачен файл 174014
Ирисите са намерени, остават другите два гоблена! Благодаря предварително!

Последно редактирано:
vivana1977@abv.bg
Момичета имам зор. Моя приятелка си е купила комплект от Милена стил - Добрият пастир. За съжаление още преди да започне да го шие, хвалейки се на приятелки за новата си придобивка е затрила схемите, незнайно къде. Сега комплекта и се състои от панама и 47 цвята конци. Ако някой шие този комплект и има схемите ще сме безкрайно благодарни за услугата да сглобим отново комплекта за шиене.
http://shop.milenastyle.com/product_reviews_info.php/products_id/38/reviews_id/173

Аз разполагам със сходна схема, ако я искате пишете: Преглед на прикачен файл 174034

Провери си пощата, не е на Казанлък а пренабор.

идеята беше да се ползват останалите конци от готова комплектовка шита 1:1 вместо 1:4, а схемата вече е нечитаема. Благодаря все пак. оставих колеждата да се опита да си нагласи цветовете.

Здравейте, търся схема на триптиха с маковете :) За съжаление не успях да кача снимка. Ще ви бъда много благодарна, ако можете да ми помогнете :) Пощата ми е dbozovayska@gmail.com

Здравейте! Моля за схемата на първия гоблен на Ланарте от пост №137. Имам и въпрос: каква панама използвате, за да се получат непълните (1/4 кръстче) бодове добре?
Благодаря!

molba

момичета преди време исках схема и ключ на ето този гоблен натюрморт с праскови, получих го, но не се чете добре и има липсващи редове при преснимането във схемата, ако някой разполага моля ви да ми изпратите четлива схема и ключ на гоблена. pepelotroz@abv.bg

Здравейте! Моля за схемата на първия гоблен на Ланарте от пост №137. Имам и въпрос: каква панама използвате, за да се получат непълните (1/4 кръстче) бодове добре?
Благодаря!

Панама 28 каунт

Здравейте, търся схема на емблемата на Ювентус. Моля за съдействие или нещо свързано с този отбор. Синът ми е страхотен фен и много иска да му ушия гоблен свързан с любимия му отбор. Предварително Благодаря имейла ми е tatqna_tod@abv.bg

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад