Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
благодаря , но все още не е завършен има още достаЧестит празник и честит завършен гоблен! Какъв е каунта на панамата? Много ситно ми се струва или е може би от снимката?
цветовете са много хубави наситени и аз все си мисля ,че ако го бях шила на аида 18 с 2 нишки щеше да се стане още по-хубав -по наситен и тук има доста бледи цветове които едва личат-сливат се с панамата- като се шият , наложи се да си купя лупа за да виждам какво шия ,но се радвам че вече съм на финалаА бе и на мен ми се стори, че е ситничка панамата, ама не бях сигурна докато не каза. Естествено не личи от снимката какъв е бода. Но се изненадвам, че на един кат конец може да се получи толкова наситена цветово картина. Обикновено съвсем бледо става, а при теб розовите листенца и зелените листа са много ясно очертани. И същевременно е фин и изящен, както казват останалите, присъединявам се и аз към тяхното мнение.
аз не съм казала че не го харесвам , но не мога да преценя дали наистина си е струвало да го шия с 1 нишкаzhak не знам какво не му харесваш, но за мен е брилянтен. Много нежен и ефирен :blueflow: