етапи на zhak

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК един от най хубавите български празници, за мен би могло да се каже и професионален
шиейки тези рози си спомням времената , когато на този празник се връщах в къщи с букети рози , а сега ще се радвам на ушитите
но такъв е живота -хубаво е ,че имаме спомени :kissyou:

Честит празник и честит завършен гоблен! Какъв е каунта на панамата? Много ситно ми се струва или е може би от снимката?

Честит празник и честит завършен гоблен! Какъв е каунта на панамата? Много ситно ми се струва или е може би от снимката?
благодаря , но все още не е завършен има още доста
панамата е лугана 25-доста ситна шия го на кръсче с 1 нишка-,както си е оригиналът
за първи път ми е и може и да е за последен ,въпреки че се свиква но имах по-големи очаквания :confused:

Поредната красота..........
Може да те е поизмъчил, а и още малко докато го завършиш, но пък си заслужава всеки бод - много е изящен.......

А бе и на мен ми се стори, че е ситничка панамата, ама не бях сигурна докато не каза. Естествено не личи от снимката какъв е бода. Но се изненадвам, че на един кат конец може да се получи толкова наситена цветово картина. Обикновено съвсем бледо става, а при теб розовите листенца и зелените листа са много ясно очертани. И същевременно е фин и изящен, както казват останалите, присъединявам се и аз към тяхното мнение.

А бе и на мен ми се стори, че е ситничка панамата, ама не бях сигурна докато не каза. Естествено не личи от снимката какъв е бода. Но се изненадвам, че на един кат конец може да се получи толкова наситена цветово картина. Обикновено съвсем бледо става, а при теб розовите листенца и зелените листа са много ясно очертани. И същевременно е фин и изящен, както казват останалите, присъединявам се и аз към тяхното мнение.
цветовете са много хубави наситени и аз все си мисля ,че ако го бях шила на аида 18 с 2 нишки щеше да се стане още по-хубав -по наситен и тук има доста бледи цветове които едва личат-сливат се с панамата- като се шият , наложи се да си купя лупа за да виждам какво шия ,но се радвам че вече съм на финала:D

сега вече е завършен, остава да го пременим но вече ще е при готовите

Прекрасно, ако беше на Аида, нямаше да е толкова нежен и изразителен. Струва си усилията ти!Поздравления!

zhak не знам какво не му харесваш, но за мен е брилянтен. Много нежен и ефирен :blueflow:

zhak не знам какво не му харесваш, но за мен е брилянтен. Много нежен и ефирен :blueflow:
аз не съм казала че не го харесвам , но не мога да преценя дали наистина си е струвало да го шия с 1 нишка
само, ако има начин да видя същият ушит на аида 18 мога да кажа кой от двата варианта е по-добрият , защото фирмата предлага и двата варианта на пазара , просто аз купих единият , но можеше да купя другият :confused:

поредният гоблен на любимата ми фирма лука от новата колекция , но този път поръчах модела за аида 18 кръсче с 2 нишки -така ще мога да преценя дали си е струвало мъчението да шия с 1 нишка:D
ето го началото и какво трябва да се получи накрая

zhak страхотни творби...просто нямам думи да изразя възхищението си.Чуда се как успяваш...толкова бързо шиеш и все многоцветни и сложни неща.

за тези които се интересуват да покажем докъде сми стигнали :kissyou:

Zhak, ще следя с интерес. Още повече, че и аз се заглеждам по този гоблен. До тук като гледам как става май ще съжалявам, че не си го поръчах.

божурите са готови , оставям на Вас да решите кой е по-нежен -розите или божурите ?:D
аз и двата си ги харесвам ,не намирам много разлика между тях особено гледани отдалеч :confused:

Назад